duminică, 5 decembrie 2010

Craciunul!

Dupa cum stiti , peste cateva zile va fi Craciunul , cea mai adorata sarbatoare de catre romani pentru ca atunci au ocazia se se indoape pana la refuz cu tot felul de delicatese culinare , si pentru ca " Mos Craciun" le vor aduce nu stiu ce cadouri scumpe pe care nu si le puteau permite . Ce poate fi mai frumos de cat Craciunul , nu stiu :)).
Pe langa asta, cand se alcatuieste un strat bunicel de zapada, e ca un camp de lupta imprevizibil , petru ca nu stii ce maniac bantuie prin boscheti ca sa iti nimereasca un bulgar/bolovan de zapada in fata.De asemenea , sunt multe concerte cu Fuego , o adevarata incantare !
In seara de Craciun , vei primi la usa tot felul de colindatori , de la copilasi mici si adorabili , pana la handralai gigantici care nu stiu cum sa faca bani mai usor. Pentru orice eventualitate, va recomand sa tineti o bata langa usa. In caz ca tu esti colindatorul , incearca sa suporti babele care iti dau covrigi de la pomana de duminica si 50 de bani. Trebuie sa le intlegi , ca din pensia lor de 500 de lei , nu le mai raman bani deloc pentru ca sotii lor alcoolici uita sa le aduca rest din cei 10 lei zilnici :[.
Lasand toate aceste lucruri la o parte , tot ce imi doresc este sa petrec aceasta sarbatoare minunata cu familia mea in jurul unui pom de Craciun , cantand colinde si sorbind din ceasca cu vin fiert cu un zambet aproape retardat de fericit pe fata...

Voi ce va doriti?

4 comentarii:

  1. ...Cata dreptate ai :)) Foarte practic sfatul cu bata

    ... Ce imi doresc de Craciun? Multa liniste si cateva doze de Silva bruna

    RăspundețiȘtergere
  2. in sfarsit un om normal care apreciaza silva bruna ca si mine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hai cu mine la Fuego =)). :>:>.
    btw :">. iti promit mozol :p. si dupa vin fiert cum iti pofteste inimioara:>
    Genial post <3.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce ce? eu mozol ? :o3 mai bine bataie cu zapada :x >:)

    RăspundețiȘtergere